Priser

Generelle forhold

Ved udeblivelse fra behandling eller “for sent afbud” (dagen førinden kl.12.00) forbeholder klinikken sig retten til at tage et honorar på kr. 200,-
Vi forbeholder os retten til at pålægges et gebyr på 100,- kr for aften ( efter kl 17.00), weekend og helligdags behandling.
Som udgangspunkt afregnes der med den enkelte behandler efter hver behandling.
Ved afbud bedes du give besked pr. mail eller telefon senest klokken 12.00 dagen før behandling. Vi frabeder os sms, tak.
Vi gør opmærksom på, at der er ventetid for nye patienter hos flere af vores behandlere.

Tilskud

Den offentlige sygesikring yder ikke tilskud.
Hvis du er medlem af Sygesikringen Danmark, er du tilskudsberettiget.

OBS: Der ydes ikke tilskud fra Sygesikringen Danmark til behandlinger ved Anne Sophie.

Pr. 1/1 – 2016 er det IKKE længere nødvendigt at få en henvisning hos egen læge, hvis du er medlem af Sygesikringen Danmark.
Fra og med 1/2 2017 kan klinikken indbrette til sygeforsikringen.
Det er vigtigt at du gør os opmærksom på at du er medlem af sygeforsikringen danmark, samt hvilken gruppe du er medlem i.                   Vi kan ikke med tilbagevirkende kraft indberette for dig.
Det er dit ansvar at vi får denne information.
Tilskud til 1. konsultation kr. 133,-
Tilskud til normal behandling kr. 88,-
En del Sundhedsforsikringer beder dog fortsat om en henvisning fra egen læge. Find venligst ud af det i fællesskab med dit forsikringsselskab.Spørg ind til ordlyden om det er vigtigt, der står fysioterapi eller osteopati på fakturaen.
Hvis din læge har uploadet din henvisning på et såkaldt “henvisningshotel”, kan du selv hente og printe den via www.sundhed.dk.
Det er din forsikring og IKKE os som skal bruge henvisningen.
Dette er dit eget ansvar.